(0222) 260 00 00
BİZE SORUN

YILSONU SERGİMİZ …

Öğrencilerimizin bir yıl boyunca diğer derslerinin yanı sıra üstün gayretle bireysel veya grup çalışmalarıyla derslerde öğretmenlerimizin rehberliği doğrultusunda yaptıkları çeşitli resim ve el işinden oluşan eserlerini okulumuzun geleneksel yılsonu sergisi öğretmen, öğrenci ve velilerimizin beğenisine sunulmak üzere açıldı.

Kurucumuz Sayın İsmail ERDAL, "Bu çalışmalar öğrencilerimizin sosyal açıdan daha da başarılı olmalarını, hayal dünyası ve farkındalıklarını geliştirmesi hususunda büyük önem taşıyor. Sanatla ilgili faaliyetlerde bulunan öğrencilerin eğitim başarıları da artıyor. Ayrıca; bu yolla kendilerini ifade etmeyi, iletişim becerilerini de geliştiriyorlar. Öğrencilerimiz, birçok konuda çok güzel eserler ortaya çıkardılar. Ben öğrencilerimizi ve onları yönlendiren tüm öğretmenlerimizin hepsini kutluyorum.” Dedi. Konuşmasında;

Sevgili Gençler; ”Sizler ÖZEL YESEVİ öğrencileri olarak yıl boyunca, duygu düşünce ve izlenimlerinizi, bir konu hakkında farklı bakış açıları üretme becerilerinizi, analitik düşünme ve başladığınız işi bitirme alışkanlığı kazanarak, kendinizi ifade edebileceğinizi özgür ve mutlu bir atölye ortamında yaşadınız. Sanatın insan hayatındaki önemini ve yerini anlayarak, bu bilinçle çalışmalarınızı sürdürdünüz. Hepinizi tebrik ederim” dedi.

Kurucumuz Sayın İsmail ERDAL, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu sergideki stantları tek tek gezerek öğrencilerin çalışmalarını inceledi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Serginin hazırlanmasında ve açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Sergideki eserlerin öğrencilerin ne kadar başarılı olduğunu ve bu çalışmaların öğrencilere özgüven kazandırdığına vurgu yapan ERDAL, "bu çalışmaları görünce geleceğimize umutla bakıyor ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

(0222) 260 00 00
Facebook Youtube Instagram
Eskişehir Web Tasarım