(0222) 260 00 00
BİZE SORUN

Sevgili Öğrencilerim,
2017-2018 Eğitim Öğretim yılını huzurla bitirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Sizleri özgüveni yüksek, çok okuyan, düşünen, inceleyen, sorgulayan, teknolojiyi bilinçli kullanan, milli, manevi ve ahlaki değerleri özümsemiş bireyler yetişiyor görmek bizleri her zaman sevindiriyor, gururlandırıyor. Bazı öğrencilerimizin karnelerinde arzu etmedikleri notlar olabilir. O öğrencilerimizin de önümüzdeki eğitim öğretim yılında düzenli ve planlı bir çalışmayla istedikleri notları alacağına inanıyorum. Çalışmak ve hayata ümitle bakmak, insanın en büyük sermayelerindendir. Sizlerin de bu düşüncede olduğunuzu ve istediğiniz zaman başarabileceğinizi biliyorum.
2017- 2018 Eğitim Öğretim yılı içindeki çalışmalarını güzel bir karne ile taçlandıran öğrencilerimizi de yürekten kutluyor; asla vazgeçmeden ve yılmadan başarılarını devam ettirecekleri düşüncesiyle onlara da hayat boyu başarılar diliyorum.
Değerli Velilerim,
Karneler, çocukların nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarını ortaya koyan belgelerdir.Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız. Her anne ve baba çocuğunun iyi bir eğitim alarak toplumun kültürlü, saygın ve yararlı bireylerine dönüştürülmesi amacı ile her türlü imkânı seferber etmekte, her türlü çabayı göstermekte ve her türlü özveride bulunmaktadır. Sizlerin bunun bilincini taşıdığınızı biliyorum. Çocuklarınızın eğitimine ve bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.
Kıymetli Öğretmenlerim,
Siz öğretmenlerin, sevgi dolu, sabırlı, hoş görülü ve bilge insan olması beklenirken aynı zamanda yenilikleri takip eden, bilgilerini güncelleyen, öğrenmeye açık birer meş’ale olması istenir. Bu görev bilinciyle hareket eden sizler, yetiştirdiğiniz öğrencilerin başarısıyla her zaman gurur duyabilirsiniz. Yıl boyunca yaptığınız fedakârca çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.
Ayrıca, 30 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan TYT'ye girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum. Sınav sonuçlarının öğrencilerimiz, velilerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederim.
İsmail ERDAL
Kurucu/Müdür

(0222) 260 00 00
Facebook Youtube Instagram
Eskişehir Web Tasarım